KÖPGUIDE

Hur man köper den bästa köksmaskin?

När du köper en matberedare, se till att du överväga följande:

Tillbehör

Kontrollera att stå köksmaskin kommer att ha alla verktyg för de uppgifter som du behöver göra. Varje modell kommer med en deg krok (knådning), en ballong visp bifogad fil (vispar och vispar) och en visp verktyg (blandning).

Det är också värt att hålla utkik efter följande extrafunktioner:

  • Splashguard – för att täcka skålen och förhindra ingredienser som flyger ut och stänk dig och din maskin.
  • Flexi-visp – dessa har en flexibel spatel kanten på ena sidan av en vanlig visp, vilket möjliggör för dem att skrota alla ingredienser från sidan av skålen under omrörning.
  • Matberedare för utmätning – om du är ute efter en maskin som skär eller riv, välja en bästa köksmaskin som har en matberedare bifogad fil.
  • Kanna mixer – om du vill att blanda i smoothies eller soppa, du vill ha en köksmaskin med en kanna mixern bifogad fil. Dessa kan ibland även krossa is, men du behöver för att kontrollera detta, eftersom modellerna skiljer sig åt i sin förmåga.
  • Spotlight – en funktion som vi ser för första gången i 2017 är integrerad belysning som gör att du kan se skapelser mer tydligt inne i bunke.
  • Extra bunke – vissa kommer med en annan skål för att blanda mindre eller större mängder.

Andra, mindre vanliga bilagor inkluderar mincers och korv beslutsfattare, glass att göra skålar, kakformarna, pasta beslutsfattare och spiralizers.

Mat blandare kan vara rejäla maskiner, så se till att du har tillräckligt med kök motverka utrymme för den modell du väljer. Tycker särskilt om höjden på varje skåp ovanför där du ska sätta i stand mixer, som kan stå i vägen för spaken opererade arm mixer ’ s top avsnitt. Tänker också på hur tung mixer om du behöver flytta runt den eller förvara den i ett skåp.