MÄRKEN

BOSCH

bosch

BOSCH kökmaskin – utbud i linje med din smak. Letar du efter innovativa teknik, en hög nivå av komfort, enkel användning och hållbarhet? Då har du kommit till rätt plats med vår MAMMA kök maskiner. Det beror på att de alla har en sak gemensamt: De hjälper dig att skapa perfekta rätter.

Läs mer om köksmaskin BOSCH

 Electrolux

electrolux

Electrolux köksprodukter står för nästan två tredjedelar av koncernens försäljning och är väl representerade bland de mest energieffektiva alternativen. Koncernen har starka positioner i alla större kategorier av köksapparater och har en betydande global marknadsandel. Den snabbast ökade försäljningen under senare år har skett i tillväxtregioner som Latinamerika och Sydostasien, där Electrolux-erbjudandet främst är inriktat på den snabbt växande stadsbaserade medelklassen.

Läs mer om köksmaskin Electrolux

 

KitchenAid

kitchenaid

1919 vår ikoniska Stand Mixer var född. Och från det berodde en hel kök av hög prestanda apparater-alla skapade med samma omsorg om detaljer, hantverk av hög kvalitet, mångsidig teknik och tidlös design. Som enda apparat varumärke som inte bara gör saker för köket, vi fortsätter att hålla trycka på gränserna med våra produkter så att du kan fortsätta att göra samma sak med allt du skapar. Så, här är till dig, till ditt kök och läckra världen som omger oss alla.

Läs mer om köksmaskin KitchenAid

OBH Nordica

OBH Nordica är ett Nordiskt företag med ursprung i Sverige och Danmark. Under 2002 den svenska Nordica, och den danska OBH samman och blev OBH Nordica. Idag har vi nationella bolag i Sverige, Danmark, Norge och Finland samt verksamhet i Kina.

OBH Nordica ’ s omsättning uppgår till ca 750 miljoner KRONOR och vi har ca 150 anställda, varav över en tredjedel arbetar på huvudkontoret i Sundbyberg utanför Stockholm.

Läs mer om köksmaskin OBH Nordica

Smeg

smeg

Smeg är ett italiensk tillverkare av hushållsmaskiner baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av landet. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor och ett omfattande försäljningsnät. I över 70 år nu, Smeg vitvaror har kommit att ses som en smakfull och elegant lösningar till de krav som ställs av moderna levande som ett resultat av företagets partnerskap med världens kända arkitekter.Inte bara Smeg har en unik profil i form av hushållsapparater, det är även känt i professionell verksamhet sektorer. Foodservice och Instrument avdelningar specialiserade på området i stor skala restaurang/catering apparater och elektromedicinska instrument respektive.Smeg-Gruppen, tack vare en företagskultur som säger att högsta fokus på kvalitet, teknik och design, är därför känd över hela världen som en av de viktigaste företrädarna för ”Made in Italy” normer.

Läs mer om köksmaskin Smeg

Kenwood

kenwood

På Kenwood vi är stolta över att designa och tillverka framkant, eleganta och effektiva köksmaskiner sedan 1947.
Som expert i matlagning, vårt fokus är att se till att varje Kenwood produkt ökar din njutning av matlagning, producerar konsekvent resultat av hög kvalitet med största lätthet. Beroende på vilket Kenwood produkt du väljer, kan du vara säker på att skapa den perfekta skålen varje gång.

Läs mer om köksmaskin Kenwood

Bodum

bodum

BODUM har en historia som går tillbaka till 1944, när Peter Bodum lanserade företaget i Köpenhamn, Danmark. Känd för sina ikoniska fransk Press kaffebryggare och signatur Skandinavisk design estetiska, BODUM har vuxit till en global husgeråd varumärke, med distribution i mer än 55 länder. Med huvudkontor i Schweiz, fortsätter företaget att utveckla alla produkter i egen regi under dess grundläggande princip att bra design ska vara både funktionell och prisvärd. Utbudet av produkter sträcker sig från kaffe, te och glas till kök el-och prylar. Ett familjeägt företag, varumärke leds idag av grundarens son, Jørgen Bodum.

Läs mer om köksmaskin Bodum

Gefu

gefu

Nästan 70 år vet hur man gör så GEFU en specialist på hög kvalitet kök verktyg. Hela vårt sortiment av produkter som omfattar 280 bäst säljande produkter som alla kännetecknas av en perfekt match av funktionalitet, kvalitet och design. Huvudkontoret för denna innovativa medelstora och växande företag ligger i Eslohe, Sauerland. GEFU produkter säljs i 55 länder runt om i världen.

Läs mer om köksmaskin Gefu